Actueel | Agenda

terug

WEBINAR LEIDERSCHAP V/M/X

Datum: 08-03-2021
Tijd: 19.00 tot 21.30 uur
Locatie: Webinar

Nederlandse vrouwen zijn ondervertegenwoordigd in topfuncties in de politiek, het bedrijfsleven en vakbonden. Wat is daar de impact van? In het kader van Internationale Vrouwendag organiseert CNV een webinar over leiderschap. Drie prominente vrouwen vertellen over hun ervaringen met invloed uitoefenen in een overwegend mannelijke omgeving en hoe zij hun persoonlijke stijl daarin vonden. Kijk mee via livestreaming op maandag 8 maart om 19.00 uur.

Klik hier om je aan te melden 

Sprekers
Julia Wouters verdiende haar sporen in de journalistiek en politiek. Zij coacht en traint vrouwelijke leiders opdat zij op een bewust authentieke manier de topbestuurder worden die stralend haar inhoudelijke agenda verwezenlijkt. Julia is gespecialiseerd in vrouwelijk leiderschap maar zet zich met evenveel expertise en plezier in om mannen te helpen bewust authentiek te zijn. 

Claudia Hopman is een ondernemer met passie voor vernieuwing, verbetering en verandering. Claudia werkt voor haar bedrijf IAMCLAUDIA als interim manager, bestuurder en coach voor leiderschapsontwikkeling. Als coach in leiderschapsontwikkeling werd Claudia genomineerd voor de Top 60 best Coaches of Europe (2014) en de Global Coaching Awards (2019 en 2020). 

Anneke Westerlaken is voorzitter van vakvereniging CNV Zorg & Welzijn, bestuurslid van CNV Connectief en lid van het Bestuur van het CNV met de portefeuilles medezeggenschap, diversiteit en inclusie, aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt. Daarnaast is ze voorzitter van CNV Internationaal. 

Meer informatie
Neem voor vragen over dit webinar contact op met CNV Internationaal. Meer informatie over onze activiteiten op het thema Gender vind je hier. Delen: