Over ons | Vacatures bij WO=MEN

Vacatures bij WO=MEN

Vacatures bij WO=MEN worden op deze website gepubliceerd, de WO=MEN Facebook pagina, het WO=MEN twitter account en op OneWorld.
 
Screening op integriteit maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces van WO=MEN. WO=MEN vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en integriteit van haar organisatie en haar werknemers te waarborgen. 
 
Goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal is een vereiste.
 
Diversiteit
We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zoeken daarom altijd naar nieuwe collega’s met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen zodat we samen een krachtig team kunnen vormen.

financieel administratief medewerker

Ben jij iemand die zich thuis voelt in cijfers en graag financieel overzicht biedt? Ben jij cijfermatig en boekhoudkundig aangelegd? WO=MEN Dutch Gender Platform is op zoek naar een financieel administratief medewerker/boekhouder voor 24 uur in de week.

Lees meer
Controller

Ben jij of ken jij een proactieve controller die het verschil wil maken? Sta je sterk in je schoenen, ben je niet bang om beslissingen te nemen en kun jij je collega's meenemen in verschillende processen? Kom ons team versterken. (0,89 fte – 32 uur)

Lees meer