Over ons | Vacatures bij WO=MEN

Vacatures bij WO=MEN

Vacatures bij WO=MEN worden op deze website gepubliceerd, de WO=MEN Facebook pagina, het WO=MEN twitter account en op OneWorld.
 
Screening op integriteit maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces van WO=MEN. WO=MEN vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en integriteit van haar organisatie en haar werknemers te waarborgen. 
 
Goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal is een vereiste.
 
Diversiteit
We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zoeken daarom altijd naar nieuwe collega’s met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen zodat we samen een krachtig team kunnen vormen.

Stage (V/M/X) Gender, Klimaat & Duurzame economie

WO=MEN Dutch Gender Platform zoekt per direct een stagiair (of vrijwilliger) voor 24-32 uur per week voor het programma Gender & Duurzame Economie. Wil jij je inzetten voor gelijke rechten? Ben je geïnteresseerd in de link tussen gender, klimaat en duurzame economie? Solliciteer dan nu!

Lees meer
Stage Communicatie

WO=MEN Dutch Gender Platform is op zoek naar een vrijwilliger of stagiair(e) (24-32 uur per week) met grote interesse in gendergelijkheid en vrouwenrechten wereldwijd. Heb jij een scherp oog voor taal, gevoel voor marketing, en kun je goed overweg met social media?

Lees meer