Actueel | Nieuws

terug

Laila Ait Baali nieuwe directeur WO=MEN

13-01-2020
Politiek lobbyist Laila Ait Baali volgt Edith van der Spruit op als directeur-bestuurder van WO=MEN Dutch Gender Platform. De benoeming zal per 15 januari 2020 ingaan.

Ait Baali werkt zo'n vijf jaar bij WO=MEN Dutch Gender Platform als programmamanager Politieke Lobby. Edith van der Spruit gaat met pensioen. Van der Spruit was drieënhalf jaar directeur bij WO=MEN Dutch Gender Platform. Ze heeft ervoor gezorgd dat er een professionele en financieel gezonde organisatie staat die de afgelopen jaren veel belangrijke resultaten heeft geboekt.

 
Ait Baali: ‘Ik kijk ernaar uit om met collega’s, leden en partners een waardevolle bijdrage te leveren aan het werk van WO=MEN Dutch Gender Platform. Om samen met hen ons netwerk bij een breder publiek bekend te maken en bruggen te slaan tussen verschillende mensen en organisaties om vrouwenrechten en gendergelijkheid te realiseren.’
 
 
Heleen Schrooyen, Elise Kant, Laila Ait Baali, Blanca Méndez
terug
Delen:
Kennisbank

In de Kennisbank vind je meer informatie over wereldwijde gendergelijkheid, respect voor vrouwenrechten en alle thema’s waar WO=MEN zich voor inzet.