Actueel | Nieuws

terug

Laila Ait Baali vertrekt per 1 maart als directeur

14-12-2023
Laila Ait Baali vertrekt per 1 maart als directeur van WO=MEN Dutch Gender Platform. Laila gaat aan de slag als directeur van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).

Na bijna negen jaar, waarvan de afgelopen vier jaar als directeur bij WO=MEN, willen wij Laila bedanken voor haar inzet en voor de manier waarop ze leiding heeft gegeven aan het secretariaat en heeft zorggedragen voor bestendiging en groei. Laila heeft zowel binnen de organisatie als naar buiten toe gezorgd voor een open, positieve sfeer, waarbij samenwerken en samen optrekken voor gelijke rechten het uitgangspunt was. Dit heeft geleid tot een reeks mooie resultaten die WO=MEN samen met onze leden en partners heeft bereikt. Het Feministisch Buitenland Beleid is daar zeker een van.

WO=MEN heeft ook bereikt dat er meer aandacht is voor gendergelijkheid in kranten, tijdschriften, op de radio en social media. Gezien de huidige ontwikkelingen wereldwijd, blijft die aandacht onverminderd hard nodig.

2024 zal voor ons allemaal een belangrijk jaar worden. We gaan daarom snel aan de slag met de zoektocht naar een geschikte opvolger, en hopen daar begin volgend jaar meer duidelijkheid over te geven.
terug
Delen:
Kennisbank

In de Kennisbank vind je meer informatie over wereldwijde gendergelijkheid, respect voor vrouwenrechten en alle thema’s waar WO=MEN zich voor inzet.