Actueel | Agenda

terug

Algemene Leden Vergadering WO=MEN

Datum: 27-11-2023
Tijd: 13.30-17.00 ( 13u inloop)
Locatie: The Humanity Hub, Den Haag

Graag nodigen we je uit voor de Algemene Leden Vergadering van WO=MEN Dutch Gender Platform op maandag 27 november bij de Humanity Hub in Den Haag. Dit is het moment voor alle leden van WO=MEN, institutioneel en individueel, om met elkaar bijpraten over ons werk en onze plannen voor 2024. Daarnaast is dit ook de gelegenheid om al je vragen over ons werk te stellen. 

We zullen gezamenlijk reflecteren op de uitslagen van de Tweede Kamer verkiezingen die dan net geweest zijn. Wat betekent deze uitslag voor de beweging voor gendergelijkheid en vrouwenrechten? Welke strategie vraagt dit van ons als netwerk?

Verder schuift de nieuwe Ambassadeur Vrouwenrechten en Gendergelijkheid Peter Derrek Hof aan voor een vraaggesprek met directeur Laila Ait Baali aan om kennis te maken met ons netwerk. We sluiten uiteraard af met een borrel. 

 Programma

13:00   Inloop
13:30   Algemene Vergadering: Jaarplan 2024
15:00   Pauze met iets lekkers!

15.30   Vraaggesprek met Peter Derrek Hof, Ambassadeur Vrouwenrechten en Gendergelijkheid

16:00   Strategiesessie uitslag verkiezingen  
17:00   Borrel


We hopen je op de 27e te zien,
meld je hier aan!

Heb je een collega die deze uitnodiging niet ontvangen heeft? Stuur deze mail gerust door!

We willen onze ALV zo relevant mogelijk maken voor onze leden, daarom hebben we een korte enquête gemaakt zodat jij ons kunt vertellen waar je het graag over wilt hebben tijdens de ALV. Vul het enquête hier in.

Delen: