Actueel | Agenda

terug

Alliantie Politica: Online Bijeenkomst Mannen Tegen Vrouwenhaat in de Politiek

Datum: 28-09-2023
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: Online via Zoom

Ben jij klaar om het verschil te maken in de wereld van politiek en online activisme? Heb je genoeg van de negativiteit en het geweld dat vrouwen in de politiek ervaren? Dit is jouw kans om deel te worden van de oplossing!
 
Emancipator nodigt jou uit voor een inspirerende online bijeenkomst waar we mannelijke deelnemers betrekken als actieve medestanders in de strijd tegen vrouwenhaat en geweld in de politiek. Onze missie is duidelijk: samen streven we naar een inclusieve, respectvolle en gelijkwaardige politieke omgeving voor iedereen.
 
Wat kun je verwachten:
  • Inzichten over online haat en geweld in de politiek
  • Open en eerlijke brainstorm over de rol van mannen als actieve medestanders
  • Praktische tips en strategieën om positieve verandering te stimuleren
  • De gelegenheid om jouw best practises met anderen te delen
 
Locatie: Online via Zoom (je ontvangt een link na aanmelding)
 
Meld je hier aan en word een actieve medestander in de strijd tegen haat en geweld in de politiek. Samen maken we het verschil! 
 
Samen kunnen we een omgeving creëren waarin iedereen, ongeacht gender, veilig en met respect kan deelnemen aan de politieke discussie. Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde. Laten we samenwerken voor een positieve verandering!
 

*Alliantie Politica is een samenwerkingsverband tussen Stem op een Vrouw,  de Nederlandse Vrouwenraad, Emancipator en WO=MEN Dutch Gender Platform*
Delen: