Actueel | Agenda

terug

CSW68 - Kennisdelingssessie (free space)

Datum: 28-11-2023
Tijd: 13.00 - 14.00 uur
Locatie: online (link hieronder)

WO=MEN en Atria in samenwerking met Soroptimist International organiseren al sinds juni een serie kennissessies ter voorbereiding voor de 68ste Commission on the Status of Women (CSW) van de Verenigde Naties (VN). 
 
Iedereen mag deelnemen, met of zonder deelname aan eerdere sessies en met of zonder CSW ervaring. De sessies zijn informeel en interactief van aard. 
 
Dinsdag 28 november 2023
Aanmelden: niet nodig
Link: hier
 
De sessie op dinsdag 28 november heeft geen formeel programma of externe spreker. We zullen bijpraten over de Kick Off Bijeenkomst die op 10 november plaats vond, de openstaande vacature voor een ngo-vertegenwoordiger naar de CSW en plannen voor parallelle sessies tijdens de CSW. Of waar deelnemers aan de sessie het ook maar over willen hebben in relatie tot de CSW.
 
Let op: voor deze sessie zal geen tolk aanwezig zijn. Afhankelijk van de deelnemers kan het gesprek in het Nederlands of Engels plaats vinden.
   
--
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten rondom de VN Commission on the Status of Women (CSW), meld je dan hier aan voor de mailinglijst.
 
En neem een kijkje op onze CSW blogpagina waar je veel kan lezen over de CSW ervaringen van de afgelopen jaren.
Delen: