Actueel | Agenda

terug

Het spel veranderen! Herschrijf de regels van het donorspel

Datum: 07-09-2021
Tijd: 10:00 AM – 11:30 AM EDT
Locatie: online

Bouw voort op het momentum van generatiegelijkheid met innovatieve feministische fondsen terwijl ze de regels van het 'donorspel' herschrijven terwijl ze spelen!
 
Van 29 juni tot 1 juli heeft Generation Equality Forum Paris regeringen, het maatschappelijk middenveld, filantropische organisaties en actoren uit de particuliere sector bijeengeroepen om nieuwe energie, middelen en partnerschappen in te zetten om de langverwachte vooruitgang op het gebied van gendergelijkheid te boeken.
 
Het Equality Fund is van mening dat de ambitie van het Generation Equality Forum alleen kan worden gerealiseerd als feministische activisten de analyse en voorschriften voor verandering aansturen. Dit evenement onderzoekt feministische innovatie en samenwerking in een speelse vorm die het fundamentele werk van feministische bewegingen belicht bij het aanpakken van kritieke wereldwijde uitdagingen, van COVID-19 tot de klimaatcrisis tot raciale onrechtvaardigheden.
 
Georganiseerd door het Equality Fund, Purposeful/With and For Girls, de Global Alliance for Green and Gender Action, en het Black Feminist Fund zullen laten zien hoe zij het spel veranderen door: te investeren in dynamische feministische organisaties en bewegingen; samenwerken over bewegingen heen; en verschuivende macht.
 
Hier aanmelden
Delen: