Actueel | Agenda

terug

Lunchlezing met Sr. Agatha Ogochukwu Chikelue

Datum: 21-09-2022
Tijd: 12:00-13:30
Locatie: WO=MEN kantoor

In samenwerking met ons lid Mensen met een Missie nodigen we jullie van harte uit voor een lunchlezing met Sister Agatha Ogochukwu Chikelue uit Nigeria. Deze sessie vindt plaats op woensdag 21 septembera.s. van 12.00u tot 13.30u bij ons op kantoor (Korte Poten 9b Den Haag).

Sister Agatha is directeur van de Cardinal Onaiyekan Foundation for Peace, één van de voornaamste centra voor interreligieuze dialoog in Nigeria, en co-voorzitter van het African Women of Faith Netwerk, een groot netwerk van Christen- en Moslimvrouwen in Nigeria voor vrede. Ze heeft er onder andere voor gezorgd dat dit netwerk zich heeft uitgebreid naar verschillende andere Afrikaanse landen en heeft hierdoor veel internationale ervaring in Afrika en elders. Ze is gespecialiseerd in vredeswerk en interreligieuze dialoog.

Wil je meer weten over het interreligieuze vredeswerk van Sister Agatha? Meld je dan uiterlijk 19 september aan voor deelname aan deze lunchlezing bij Anne-Floor Dekker, programma manager Gender, Vrede & Veiligheid bij WO=MEN Dutch Gender Platform: a.dekker@wo-men.nl.
Delen: