Actueel | Agenda

terug

Meer zorgen voor minder geweld

Datum: 07-11-2023
Tijd: 10:00-18:00
Locatie: NoLimit, Geldershoofd 80, Amsterdam

Mannen en mannelijkheid in beweging: hoe kunnen we samenwerken voor een betere wereld met meer zorg en minder geweld?
 
Op 7 november organiseert Emancipator een hele dag een inspirerende bijeenkomst over mannen en emancipatie, met een open agenda en veel ruimte voor jouw inbreng, ontmoeting en uitwisseling.
 
Samen voor mannenemancipatie
Emancipator werkt aan mannenemancipatie. En dat doen we niet alleen! Talloze organisaties, initiatieven en individuen werken elke dag met jongens en mannen aan een betere wereld. Aan het stimuleren van zorg, het voorkomen van geweld, het bevorderen van mentaal welzijn, het doorbreken van stereotypen en het veranderen van wat het betekent om een man te zijn.
 
Dat doen ze samen met ons, samen met anderen, of alleen. Maar samen staan we sterker. Daarom organiseren we deze dag: voor iedereen die geïnteresseerd is in mannenemancipatie, om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te versterken, en in gesprek te gaan over wat voor jou belangrijk is. Samen staan we sterker en kunnen we ons werk nog beter doen!
 
Mannen meer mens
Wat voor man wil jij zijn? Wat voor mannen wil je zien in de wereld? We werken vanuit de leuze ‘Be the (hu)man you wish to see in the world’. Samen werken we aan de mannen en mensen die we willen zijn en zien. Mannenemancipatie geeft mannen de ruimte om meer mens te zijn.
 
Open Space Technology
De dag wordt ingericht op basis van Open Space Technology: een inspirerende participatieve methode voor grote bijeenkomsten, op basis van de ervaring dat bij conferenties de pauzes het meest waardevol zijn: dan worden de gesprekken gevoerd die het belangrijkst zijn voor de deelnemers. We maken op 7 november de hele dag ruimte voor die gesprekken.
 
Meer informatie & aanmelden
 

 

Delen: