Actueel | Nieuws

terug

6th annual 'Gender-Just Climate Solutions' Awards

03-06-2021
The Women and Gender Constituency nodigt deelnemers uit voor de 6e jaarlijkse 'Gender-Just Climate Solutions' Awards.
 
Deze prijzen zijn bedoeld om transformatieve oplossingen voor een meer rechtvaardige, gelijke en gezonde planeet onder de aandacht te brengen. Alle soorten activisten, grassroots en door vrouwen geleide organisaties en groepen die werken aan kwesties in verband met klimaatverandering worden aangemoedigd om zich aan te melden. Drie winnende prijswinnaars ontvangen een startsubsidie ​​van € 2000 euro, reisondersteuning om COP26 bij te wonen in Glasgow, Schotland (afhankelijk van COVID-19) en mogelijkheden voor mentorschap - terwijl de tweedeprijswinnaars worden getoond in een publicatie, online platform en prijzen ceremonie.
 
Om meer te weten over de winnaars van de vorige prijzen en om toegang te krijgen tot de publicatie, klik op de volgende link: Winnaars 2019
 
🕖  De deadline voor inzendingen is zaterdag 31 juli 2021, 23:00 uur EST.
 ✍ HIER AANMELDEN
 
Bekijk deze video van Sevidzem Ernestine Leikeki (CAMGEW), GJCS-prijswinnaar van 2019, die sinds 2012 betrokken is bij regeneratie en verbetering van het levensonderhoud in het Kilum-Ijim-bosgebied en werd bekroond voor de inzet voor een genderrechtvaardig klimaatbeleid.

terug
Delen:
Kennisbank

In de Kennisbank vind je meer informatie over wereldwijde gendergelijkheid, respect voor vrouwenrechten en alle thema’s waar WO=MEN zich voor inzet.