Actueel | Agenda

terug

PROTEST SITUATIE AFGHANISTAN ZATERDAG 21 AUGUSTUS 2021

Datum: 21-08-2021
Tijd: 14:00
Locatie: Rotterdam Blaak

 
*PROTEST SITUATIE AFGHANISTAN ZATERDAG 21 AUGUSTUS 2021, ROTTERDAM BLAAK, VANAF 14:00* 
 
Beste allemaal, 
 
Bij deze wil ik jullie aandacht vragen voor iets wat zeker niet aan jullie voorbij is gegaan de afgelopen dagen. Het gaat over de huidige situatie in Afghanistan. Zoals velen van jullie weten is de situatie in Afghanistan schrijnend sinds de Taliban de macht heeft overgenomen. De beelden die de afgelopen dagen op het nieuws en social media massaal zijn gedeeld spreken voor zich. Dit gaat niet om afkomst of religie, maar om het opkomen voor de rechten van de mens op dit moment.  
 
Om deze reden doe ik graag beroep op jullie barmhartigheid en steun ten tijde van deze humanitaire crisis. Vanuit omringende landen is er hulp nodig wat nu niet geboden wordt. Het Afghaanse volk wordt aan zijn lot overgelaten.  *Dit kan en mag niet gebeuren*! Samen moeten wij ervoor zorgen dat deze boodschap verder verspreid wordt.
 
Op zaterdag 21 augustus organiseren wij een demonstratie om de afschuwelijke omstandigheden in Afghanistan aan te kaarten. Ik nodig jullie allen uit om vanaf 14:00 bijeen te komen op Rotterdam Blaak aan de voorzijde van de Markthal.  Wij samen geven de mensen van Afghanistan een stem. Dit kunnen we niet zonder jullie hulp. 
 
Torpakai - (Stichting Morwarid)
Shafiqa -  (Stichting Multicultureel Ridderkerk)
Jamila - (Voice Of All Women)
 
Delen: